Digitalisering onderwijs uitgelicht in de pers

Op 3 september zijn in de Digital Enterprise bij weekblad Elsevier twee artikelen gepubliceerd over digitalisering in het onderwijs, met een column van staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker als voorwoord:

1) Digitalisering van economie en onderwijs, met bijdragen van minister van Economische Zaken Henk Kamp en bestuurlijk aanjager van het Doorbraakproject Remco van Lunteren

2) Digitalisering in het onderwijs, met bijdragen van vice-voorzitter PO-Raad Simone Walvisch, voorzitter VO-raad Paul Rosenmöller en schoolbestuurders Rieks Schoenmaker van het Erasmus en Hans Kelderman van de Aloysius Stichting

Deze artikelen zijn verschenen in de special Digital enterprise van september 2016, uitgave van Pulse Media Group, als bijlage bij weekblad Elsevier.