Praktijksituaties variëren met leermateriaal en dashboards

Scholen die graag aan de slag willen met het variëren of arrangeren met digitaal lesmateriaal vanuit hun elektronische leeromgeving, of scholen die graag meer inzicht in de voortgang van de leerling willen door middel van een dashboard waarin de gegevens uit verschillende digitale leermiddelen bij elkaar komen, kunnen nu in aanmerking komen voor extra ondersteuning bij de realisatie van hun praktijksituatie. Dit betreft vooral scholen die al in een Leerlab deelnemen (vo) of een versnellingsvraag ondersteunen (po). Zij kunnen extra hulp krijgen om met hun leveranciers in gesprek te gaan over hun wensen. Scholen kunnen zich hiervoor aanmelden via Leerling 2020.

Er is (in eerste instantie) ruimte om 10 po-scholen en 10 vo-scholen te ondersteunen. De selectie van de scholen vindt plaats op volgorde van aanmelding, relevantie van de vraag voor de genoemde thema’s en kansrijkheid van de realisatie. Voor meer informatie kunnen scholen contact opnemen met ketenadviseur Wietse van Bruggen (w.vanbruggen@kennisnet.nl). Graag verwijzen we u naar De Onderwijsdagen 2016, waar updates van de versnellingsvragen en de Leerlabs gegeven worden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]