Dé Onderwijsdagen, bron van inspiratie voor innovatief onderwijs

Dé Onderwijsdagen is een meerdaags congres waar u wordt bijgepraat over onderwijsvernieuwing, trends en ontwikkelingen op het gebied van ict in het onderwijs. Het congres vindt plaats op 7, 8 en 9 november in het World Trade Center in Rotterdam.

Laat u inspireren door sprekers van zowel binnen als buiten het onderwijs, volg verschillende workshops om de juiste tools in handen te krijgen voor de inzet van ict op school en ontmoet andere professionals.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor beleidsmakers, managers en bestuurders uit het po, vo en mbo en andere professionals binnen het onderwijs die de verbinding leggen tussen ict en onderwijs.

Organisatie

De organisatie is in handen van Kennisnet en SURF. Kennisnet is verantwoordelijk voor het congresprogramma dat gericht is op het po, vo en mbo. SURF organiseert het deel voor het hoger onderwijs.

Meer informatie

De kosten voor deelname aan het congres bedragen ongeveer 300 euro. Meer informatie over aanmelden, de locatie en het programma kunt u vinden op de website van Dé Onderwijsdagen.