Leerling2020.nl lanceert reviewpagina voor onderwijsproducten

Op de vernieuwde website Leerling2020.nl vindt de docent alles over gepersonaliseerd leren in de praktijk. Onlangs is daar een reviewpagina aan toegevoegd. Op deze pagina kunnen docenten een onderwijsproduct beoordelen en sterren toekennen en bekijken wat andere docenten van een onderwijsproduct vinden. De producten zijn uitgekozen door docenten zelf.

Nog makkelijker zoeken met filters

Leerling2020.nl heeft tevens een update ondergaan. Vanwege het succes van de vele praktijkvoorbeelden die inmiddels op Leerling2020.nl zijn gepubliceerd, zijn er filters toegevoegd om het zoeken naar artikelen nog makkelijker te maken. Het resultaat? Je kunt hierdoor nog sneller en gerichter artikelen vinden die bij een bepaald thema horen.

101 praktijkvoorbeelden over tools, financiering en kennisdeling

Op de website staan praktijkvoorbeelden over gepersonaliseerd leren van docenten in het voortgezet onderwijs. Die voorbeelden gaan bijvoorbeeld over het gebruik van tools in de klas: “Dankzij Edmodo waren leerlingen ’s avonds nog met Engels bezig”. Maar je leest er ook tips over hoe je een device financiert en hoe docenten op een laagdrempelige manier zichtbaar kunnen maken welke veranderingen ze doorvoeren.