Your address will show here +12 34 56 78

Nieuws
School

In februari, maart en april 2017 vinden de Inspiratiedagen voor het voortgezet onderwijs plaats, georganiseerd door VO-content. De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor docenten, teamleiders en schoolleiders die geïnteresseerd zijn in maatwerk en geperso..

Lees meer
Artikelen

Onderwijs op maat is een brede wens van scholen, overheid en uitgevers van lesmateriaal. Dankzij slimme inzet van ict is het steeds meer mogelijk om leerlingen op hun eigen niveau te laten leren en werken. Leraren en leerlingen willen daarvoor graag ..

Lees meer
Artikelen

Een grote meerderheid van de leraren en docenten in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs ervaart een (zeer) hoge werkdruk. De inzet van ict geeft leraren meer plezier en gemak en kan tijdswinst opleveren. Tijd die kan worden ingezet om bepaa..

Lees meer
Landelijk, School

Voorziet u dat u binnenkort devices, netwerkdiensten of (ict-)leermiddelen gaat aanschaffen en bent u op zoek naar onafhankelijk advies over de manier waarop u deze gaat inkopen? Het Doorbraakproject Onderwijs & ICT heeft een onafhankelijke aanbe..

Lees meer
Algemeen

Dé Onderwijsdagen is een meerdaags congres waar u wordt bijgepraat over onderwijsvernieuwing, trends en ontwikkelingen op het gebied van ict in het onderwijs. Het congres vindt plaats op 7, 8 en 9 november in het World Trade Center in Rotterdam...

Lees meer
Algemeen

Scholen maken al veel gebruik van ict, maar er zijn nog belemmeringen die een brede inzet van ict in de weg staan. In het Doorbraakproject Onderwijs & ICT werken partijen samen om die belemmeringen op te heffen. In onze overzichtspublicatie prese..

Lees meer
Landelijk

In opdracht van de stuurgroep van het Doorbraakproject Onderwijs en ICT hebben SEO Economisch Onderzoek en Oberon onderzoek gedaan naar het functioneren van de leermiddelenmarkt voor het primair onderwijs...

Lees meer
Artikelen

Op 3 september zijn in de Digital Enterprise bij weekblad Elsevier twee artikelen gepubliceerd over digitalisering in het onderwijs, met een column van staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker als voorwoord: 1) Digitalisering van economie en onde..

Lees meer
VORIGE BERICHTENPagina 1 van de 10GEEN NIEUWE BERICHTEN

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

De nieuwsbrief van het Doorbraakproject Onderwijs & ICT verschijnt twee keer per jaar en informeert u over de actuele onderwerpen waar het samenwerkingsverband mee bezig is.