Your address will show here +12 34 56 78

Nieuwsberichten
School

In februari, maart en april 2017 vinden de Inspiratiedagen voor het voortgezet onderwijs plaats, georganiseerd door VO-content. De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor docenten, teamleiders en schoolleiders die geïnteresseerd zijn in maatwerk en geperso..

Lees meer
Landelijk, School

Voorziet u dat u binnenkort devices, netwerkdiensten of (ict-)leermiddelen gaat aanschaffen en bent u op zoek naar onafhankelijk advies over de manier waarop u deze gaat inkopen? Het Doorbraakproject Onderwijs & ICT heeft een onafhankelijke aanbe..

Lees meer
Algemeen

Dé Onderwijsdagen is een meerdaags congres waar u wordt bijgepraat over onderwijsvernieuwing, trends en ontwikkelingen op het gebied van ict in het onderwijs. Het congres vindt plaats op 7, 8 en 9 november in het World Trade Center in Rotterdam...

Lees meer
Algemeen

Scholen maken al veel gebruik van ict, maar er zijn nog belemmeringen die een brede inzet van ict in de weg staan. In het Doorbraakproject Onderwijs & ICT werken partijen samen om die belemmeringen op te heffen. In onze overzichtspublicatie prese..

Lees meer
Landelijk

In opdracht van de stuurgroep van het Doorbraakproject Onderwijs en ICT hebben SEO Economisch Onderzoek en Oberon onderzoek gedaan naar het functioneren van de leermiddelenmarkt voor het primair onderwijs...

Lees meer
School

De ervaringen die de scholen in de Leerlabs opdoen en de opgeleverde resultaten worden gedeeld op de resultatenpagina van Leerling 2020. Hier vind je allerlei verschillende soorten resultaten, zoals kickstarters om docenten op weg te helpen om digita..

Lees meer
School

Scholen die graag aan de slag willen met het variëren of arrangeren met digitaal lesmateriaal vanuit hun elektronische leeromgeving, of scholen die graag meer inzicht in de voortgang van de leerling willen door middel van een dashboard waarin de gege..

Lees meer
Keten

In Edu-K, het platform voor de educatieve keten, is in juni afgesproken dat een roadmap ontwikkeld wordt voor het implementeren van metadata. Daartoe zullen gebruiksscenario’s (use cases) voor metadatering worden uitgewerkt. ..

Lees meer
VORIGE BERICHTENPagina 1 van de 10GEEN NIEUWE BERICHTEN

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

De nieuwsbrief van het Doorbraakproject Onderwijs & ICT verschijnt twee keer per jaar en informeert u over de actuele onderwerpen waar het samenwerkingsverband mee bezig is.